RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Hej igen, allesammans! Som många av mina kära läsare är väl medvetna om så brukar jag ju faktiskt för det mesta skriva om saker och ting som har med hus och hem att göra här på min blogg och idag blir det egentligen ingen skillnad på det. Dock så vill jag skriva om någonting som jag vete med mig att jag ännu inte har skrivit om här på bloggen och det handlar ju nämligen om vilken blomsterbutik här i Huddinge som jag väljer att vända mig när jag vill köpa blommor till mitt hem.

Det här är även någonting som faktiskt har varit efterfrågat bland några av er läsare som befinner er i exempelvis Tumba eller Norsborg med omnejd och därför så hoppas jag på att det här nu är någonting som kommer att kunna vara rätt så behjälpligt för er. Den blomsterbutik som jag alltså skulle vilja ta och uppmärksamma här idag heter inget annat än RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och jag tycker verkligen att det här är en av de absolut bästa blomsterbutiker som jag personligen någonsin har besökt och jag hittar alltid blommor och växter där av hög kvalitet. Butiken är dessutom oerhört välskött och personalen är väldigt trevlig och har ett stort fokus på bra service, vilket är någonting som man snabbt märker av när man kikar in hos dem för första gången. I vilket fall som helst så tycker jag absolut att det är till just RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB som man ska ta och vända sig ifall det nu är så att man känner sig intresserad av att finna en riktigt högkvalitativ blomsterbutik som vänder sig till oss här i Huddinge, Tumba eller Norsborg med omnejd! Ha nu en riktigt fin fortsatt vecka, allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg här på bloggen.