Ring Tanelin för en balkonginglasning

Hej där, vet ni hur skönt jag har det just nu? Jag sitter här på min balkong, som bara för några veckor sedan fick sig en balkonginglasning, och njuter av det vackra vädret som dragit in över Uppsala. Inte trodde jag att en balkonginglasning skulle vara en sådan bra investering men nu förstår jag inte hur jag har kunnat klara mig utan det. Om ni befinner er i Uppsala och funderar på en balkonginglasning så kommer jag nu förklara för er varför ni ska sluta fundera och istället ringa Tanelin för att få en inglasad balkong. Till en början så har jag full förståelse för att vissa bostadsrättsföreningar och hyresvärdar inte vill ha eller tillåter en balkonginglasning men jag riktar mig även till er. Jag har spenderat betydligt mer tid på min balkong sen det här inträffade och jag tycker att det är så himla skönt redan nu i mars, förut så spenderade jag bara tid inomhus under denna tiden. En inglasad balkong blir nästa som ett extra rum, man kan sätta ut ett element så att det blir varmt och under sommartider så kan man öppna upp så att det blir som vilken vanlig balkong som helst. Tidigare satt alltid många i huset nere på bänkarna på den lilla tomten och det kunde se ut som en sopstation där nere, men nu sitter alla i huset på sina balkonger och njuter istället. Ingen skräp och inget liv nere vid porten längre. Jag ser egentligen inga nackdelar med att glasa in sina balkonger förutom att det dyker upp en kostnad men den kostnad läggs oftast in på hyran och jag tror att många hyresgäster där ute kan tänka sig att betala lite extra i månaden för att få den förmånen, jag gör det med glädje. Så slå en signal till Tanelin om ni befinner er i Uppsala och vill ha en inglasad balkong.