Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa

Hejsan, åter igen, alla mina kära läsare! Jag hoppas verkligen att ni alla mår fint och att er vecka så här långt har varit en väldigt trevlig sådan. Det har i varje fall min verkligen varit. Hur som helst så tänkte jag ju att jag här i mitt lilla inlägg idag skulle ta och skriva lite om en loppis för er i Grums, Säffle och Åmål med omnejd bland annat, då det verkligen är någonting som har varit oerhört efterfrågat här på min blogg nu ett bra tag.

Dem flesta av er vet ju redan säkert att jag vanligtvis skriver mycket om hus och hem här på bloggen och en del gånger så blir det ju därför även om inredning. När det kommer till min inredning, så tycker jag verkligen om att leta runt på loppisar för att hitta dem där små intressanta och unika gamla sakerna som verkligen gör ett hem speciellt. Den loppisen som jag nyligen verkligen har fått upp ögonen för här i närheten av där jag bor heter inget annat än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och det här är utan tvekan en loppis som jag skulle vilja rekommendera till er alla som har samma intresse som jag. Jag lyckas verkligen alltid finna någonting hos Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och därför så tycker jag att det är så roligt att gå dit när jag väl har tiden och energin. Hur som helst så hoppas jag på att detta nu kommer att kunna uppmärksamma denna fantastiska loppis lite och att ni som läser detta och känner er intresserade av att kika förbi Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa faktiskt gör så! Nu så ska jag dock inte tjata på så himla mycket mer, men däremot så passar jag på att lämna en länk som tar er direkt till Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och deras egna sida här på nätet.